Köp Elcykel till bästa pris!

Prisgaranti + kompensation

Snabbt & Fraktfritt

Vi levererar fraktfritt inom 1-5 arbetsdagar.

Räntefritt & Riskfritt

Faktura, kort eller debetalning med ångerrätt.

PriceRunner Köpskydd

 

1. Priser

Fraktkostnadern bjuder vi på. Samtliga priser på www.minelcykel.se visas inklusive moms och vi reserverar oss för prisändringar, slutförsäljning och eventuella faktafel som kan finnas på våra sidor.

2. Leverans

Du får oftast din beställning levererad inom 1-5 arbetsdagar. Transportföretaget skickar elcykel-batterier med säkerhetsklassad transport för farligt gods och då tar det några dagar extra. Om de beställda varorna tillfälligt är slut på lager kan det ta några dagar extra. Vi är noga med att kontakta dig om något fördröjer leveransen. 

3. Betalningsalternativ

Vi har många betalningsalternativ att välja mellan. I kassan kan du läsa mer om villkoren för Klarna.

4. Bytesrätt & Ångerrätt

Du som konsument (privatperson) har alltid bytesrätt och du har 14 dagars ångerrätt enligt 10 § "Distansavtalslagen". Detta förutsatt att produkten och produktförpackningen är i oförändrat skick, dvs oanvänd och ej förstörd eller skadad. Varan skall återlämnas i obruten originalförpackning. Kostnaden för returfrakten står du själv för. Observera att beställningar alltid måste hämtas ut om det ligger hos ett postombud för att du inte ska behöva betala de faktiska utgifterna för tur- och returfrakt och administration. För icke uthämtade paket debiteras minst 250kr inkl moms för att täcka returfrakt och administrationskostnader.

5. Reklamationer

Om det är fel på varan så bör detta påpekas så snart felet upptäckts. Kontakta alltid kundtjänst [email protected] innan varan returneras

6. Produktgaranti

Lifebike:
2 års fabriksgaranti på motor, laddare och ramkonstruktion. Batteri (Samsung) 12 månader.

 

Produkter

Handla

Information